Lukijat

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Pitkien "osto" yritysten jälkeen löytyi se oikea. Uutta pelaajaa!

Tervehdys lukiat!
Joukkoeemme sai uuden pelaajan. Monien osto yritysten jälkeen saimme sen halutun. (Onni ei ollut "ostettu" vaan tuli farmeista.) Jos Onni on tulevatähti. Niin tässä vasta tähti moke osastolle. (Onnin moke ura voi päättyä tähän. D:) Tittirididididii! Teemu! Siinä vasta huipputason maalivahti. Saan kunnon haaste kaverin. Kumpi on ykkönen kumpi kakkonen? Sitä emme tiedä! Joukkoeemmme jatkaa ensi kaudeksi lisää pelaajia etsimään. Yksi suunnitelma minulla jo on...
Siitä en kerro. Ainakaan vielä. Toivottavasti onnistutaan. Me voidaan menettää siinä paljon taikka saada paljon. Toivottavasti onni kääntyy meidän puolellle kaupassa. Tässä kaupassa jos tämä toteutuu voimme menettää paljon sillä yksi tulevatähti lähtisi ja voi kehittyä siellä huipuksi mutta jos ei kehity voitamme kaupassa heti. Vaihdosta voimme saada ihan hyvän pelaajan. Joka on jo kehittynyt. Enää on vaikea kehittyä nopeasti omasta tasostaan. Toivottavasti onnistumme!
Terveisin Valtteri

2 kommenttia:

  1. Hei Vate! Sinä tiedät että olin tulossa joukkueeseesi, mutta olen miettiny Firefoksiin siirtymistä. ;( Täytyy miettiä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuut meille niin teet oikein jos meet street kingsseihin teet väärin

      Poista